Wie zijn wij?

Leader in Secure Infrastructures

Felton is als ICT-partner ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren voor klanten in diverse marktsegmenten.

Onze missie is om u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw data en bedrijfsapplicaties te bieden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij continu grenzen verleggen op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing.

Voor klanten betekent dit nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Fluitend naar je werk en fluitend naar huis

Felton heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren. Eén van onze doelstellingen is om het beste ICT-infrastructuur bedrijf van Nederland te zijn. Tevens hebben wij als doelstelling om een buitengewoon leuke werkgever te zijn, waar je fluitend naar je werk gaat en fluitend weer naar huis.

Werken bij en met Felton is bijzonder, niet alleen door onze technische know-how, maar ook omdat wij heel veel waarde hechten aan een prettige manier van zaken doen waardoor klanten en leveranciers graag bij ons terugkomen. Bezoek onze vacatures pagina voor actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Certificeringen NEN7510 en ISO 27001

Leer ons kennen:

Onze kerncompetenties

  • Private Cloud: naast veel kennis en expertise van diverse cloud platforms zoals Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon Web Services, beschikt Felton ook over een Secure Private Cloud, welke is gehuisvest in onze eigen datacenters in Nederland;
  • Infrastructuur: wij ontwerpen, realiseren en beheren ICT-infrastructuren waaronder alle infrastructuur, cloud, server, connectiviteit en security componenten;
  • Modern Workplace: onze werkplek diensten zorgen voor een gebruikersvriendelijke, flexibele digitale werkplek met alle relevante applicaties beschikbaar. Een passende werkplek gebaseerd op Microsoft technologie volgens het anywhere, any device, any place and anytime principe;
  • Security: wij realiseren, beheren en monitoren de security componenten van onze klanten en beschikken over een integraal en uniek 3D Security Office. Wij zijn voor de gehele scope van onze dienstverlening ISO27001  & NEN7510 gecertificeerd.
Technisch specialist achter een computer

Diensten