Managed Services

Focus op de core business

Het wordt vaak benadrukt, technologie wordt steeds belangrijker en de ontwikkelingen gaan razend snel en zijn complex. Is uw organisatie nog in staat om deze ontwikkelingen bij te benen? Of wilt u zich alleen nog maar concentreren op uw core business?

Bent u op zoek naar ontzorging rondom het beheer en de beveiliging van uw IT infrastructuur? Felton ondersteunt u op de volgende vlakken:

  • Serverbeheer
  • Netwerkbeheer
  • Werkplekbeheer
  • Cloudbeheer
  • 1e lijns Servicedesk

Felton is een strategisch business partner en wij dragen bij aan uw digitale transformatie, bedrijfscontinuïteit en digitale weerbaarheid.

De uitkomst voor uw organisatie

  • Tevreden gebruikers
  • Kostenbeheersing
  • Digitale weerbaarheid
  • Business continuïteit

Waarom kiezen voor Felton?

 

Flexibel en schaalbaar kostenmodel (pay per use)

Maakt u (tijdelijk) minder gebruik van onze diensten, dan nemen ook uw kosten af. Door maandelijkse facturering weet u elke maand waar u aan toe bent.

Vast gespecialiseerd klantenteam

Het vaste klantenteam bestaat altijd uit een servicemanager, die verantwoordelijk is voor de afgesproken dienstverlening, en een senior engineer die betrokken is bij zowel de bouw als het beheer van de IT infrastructuur. Zij kennen uw business omgeving en spreken uw taal.

Van SLA naar XLA

Voor een optimale service-ervaring werken wij niet alleen met SLA’s (Service Level Agreements) maar ook met de nieuwe standaard XLA’s (eXperience Level Agreements). Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als uw gebruikers tevreden zijn. Ervaar het verschil!

Security boven alles

Voor de gehele scope van onze dienstverlening zijn wij ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd. Hierdoor heeft u nog meer zekerheid dat uw informatie en (medische) data optimaal beveiligd is.

Nederlandstalige ServiceDesk

Uw medewerkers krijgen een Nederlands sprekende IT Support Specialist aan de telefoon. Uiteraard spreken zij ook Engels voor uw internationale collega’s.

Edwin van Korlaar

Edwin van Korlaar

Commercieel Directeur

Stamhuis Groep

Stamhuis Groep

Wilco Verburg legt uit waarom de nieuwe technologie voor Stamhuis Groep een belangrijk middel is om zich te onderscheiden. 

Crédit Agricole Consumer Finance

Crédit Agricole Consumer Finance

Een goede technische infrastructuur is volgens Hennie Verhoeven fundamenteel voor een goede dienstverlening naar interne en externe klanten.

Wil je weten wat Felton voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van Managed Services?

Neem contact op met Felton