Webinar: Denken als een hacker is niet moeilijk

ICT infrastructuur

Passie voor een veilige ICT infrastructuur

Felton is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en beheren van ICT infrastructuren. Of het nu om wireless, LAN, WAN, SD-WAN of cloud gaat, onze ervaren netwerkspecialisten ondersteunen u in iedere fase.

Als wij over ICT infrastructuur praten gaat ons hart sneller kloppen. Enerzijds omdat wij begrijpen dat de ICT infrastructuur de levensader is bij onze klanten en anderzijds omdat wij als netwerk engineers onze passie halen uit alles wat met ICT infrastructuur te maken heeft. Of het nu om netwerk, connectivity, cloud, servers of security gaat, bij Felton kunt u terecht voor het ontwerpen, realiseren en beheren van veilige ICT infrastructuren.

Onze ICT infrastructuur oplossing

Wij investeren continue in het up-to-date houden van kennis van zowel traditionele infrastructuur voorzieningen zoals wireless, switching, routing, firewalls en servers, maar hebben ook ruime ervaring met nieuwe ontwikkelingen zoals SD-WAN, IaaS (Infrastructure-as-a-Service) en cloud computing. Onze partners zijn hierbij de belangrijkste fabrikanten zoals Cisco, HPE Aruba, Fortinet, Dell, Microsoft, Palo Alto Networks en Extreme Networks.

Audit uw ICT infrastructuur

Om een goed beeld te krijgen bij uw huidige infrastructuur en de mogelijkheden om uw infrastructuur te moderniseren danwel uw operationele kosten te verlagen, biedt Felton de Infrastructuur Audit. Deze audit brengt de staat van zowel uw security als uw infrastructuur aan het licht en geeft een gedegen advies over wat er eventueel verbeterd of gecorrigeerd kan worden. Interessant? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op met één van onze ICT infrastructuur experts

Stel hier een vraag over uw ICT infrastructuur:

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.