IT infrastructuur

Passie voor een veilige IT infrastructuur

Felton is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en beheren van IT-infrastructuren. Of het nu om wireless, LAN, WAN, SD-WAN, of cloud gaat, onze ervaren specialsiten ondersteunen u in iedere fase. 

Als wij over een IT infrastructuur praten gaat ons hart sneller kloppen. Enerzijds omdat wij begrijpen dat de IT infrastructuur de levensader is bij onze klanten en anderzijds omdat wij als engineers onze passie halen uit alles wat met IT infrastructuur te maken heeft. Of het nu om netwerk, connectivity, cloud, servers of security gaat, bij Felton kunt u terecht voor het ontwerpen, realiseren en beheren van veilige IT infrastructuren.

Onze ICT infrastructuur oplossing

Wij investeren continue in het up-to-date houden van kennis van zowel traditionele IT infrastructuur voorzieningen zoals wireless, switching, routing, firewalls en servers, maar hebben ook ruime ervaring met nieuwe ontwikkelingen zoals SD-WAN, IaaS (Infrastructure-as-a-Service) en cloud computing. Onze partners zijn hierbij de belangrijkste fabrikanten zoals Cisco, HPE Aruba, Fortinet, Dell, Microsoft, Palo Alto Networks en Extreme Networks.

Audit uw ICT infrastructuur

Om een goed beeld te krijgen bij uw huidige IT infrastructuur en de mogelijkheden om uw IT infrastructuur te moderniseren danwel uw operationele kosten te verlagen, biedt Felton de Infrastructuur Audit. Deze audit brengt de staat van zowel uw security omgeving als uw IT infrastructuur aan het licht en geeft een gedegen advies over wat er eventueel verbeterd of gecorrigeerd kan worden. Interessant? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.