Segmenten

Beurshandelaren aan het werk

Finance

De eisen binnen financiële instellingen omtrent de ICT-infrastructuur en de mate van security zijn hoog. De sector wordt niet voor niets gezien als vitale sector. Een stabiele en betrouwbare IT partner is daarbij essentieel. Lees meer wat wij doen in dit segment.

Mensen aan het werk in een loods

Transport & logistiek

Door de digitalisering vindt handel steeds minder fysiek en steeds meer online plaats. Ondernemingen in de transport- en logistieke sector zijn in hoge mate afhankelijk van het digitale netwerk. Systemen moeten overal en altijd beschikbaar zijn, anders komt de continuïteit in gevaar. Lees meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Technisch specialist achter een computer

Industrie

Het adequaat beveiligen en beheren van zowel IT als OT infrastructuren met diverse locaties en 7×24 beschikbaarheid eisen is een uitdaging. Felton onzorgt industriële bedrijven met een geïntegreerde aanpak. Lees meer wat wij voor dit segment betekenen.

onderwijs cybersecurity wifi

Onderwijs

Digitalisering binnen het onderwijs gaat snel. De ICT-infrastructuur is ook in deze sector essentieel om onderwijs te kunnen geven. Felton realiseert en beheert voor vele educatieve instellingen in Nederland de ICT-infrastructuur. Lees ook meer in onze referenties.

security ict in de zorg

Zorg

Digitalisering en de 7×24 beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur om onder andere domotica apparatuur te ondersteunen is cruciaal geworden bij iedere zorginstelling in Nederland. Felton ontzorgt u hierbij. Lees verder waarom wij marktleider zijn in dit segment.

Stel hier uw vraag en laat ons weten in welk segment u werkt:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.