Industrie

Bedrijven in de industriële sector hebben specifieke kenmerken, waardoor de ICT-Infrastructuur (OT/IT) en security ook andere invalshoeken heeft. ICT is een missie-kritisch onderdeel geworden van industriële ketens en processen waarbij ICT kosten maandelijks mee moeten groeien en/of krimpen zodra er locaties worden geopend of afgestoten.

Dé managed security services specialist in de industriële sector

Felton levert voor industriële bedrijven niet alleen de beste netwerkbeveiliging, maar combineren dit met uitmuntende kennis om de gehele ICT-infrastructuur te kunnen beheren inclusief kantoorautomatisering en het operationele netwerk.

Cybersecurity

Het beveiligen en beheren van zowel de kantooromgeving als operationele systemen (SCADA) en vaak diverse locaties met 7×24 beschikbaarheid eisen is vaak een uitdaging. Daarnaast komen cybercriminelen op steeds geavanceerde manieren het netwerk binnen. Hierdoor vormen naast de industriële apparatuur ook camera’s, 3rd party systemen en handhelds een bedreiging.

Felton heeft veel ervaring met het uivoeren van ICT-infrastructuur beheer, IT/OT beveiliging tot aan totale IT-outsourcing aan toe in de industriële sector. Meer weten? Praat dan eens met onze specialisten.

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Stel hier uw vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.