Modern Workplace

Wat is de Modern Workplace?

Modern Workplace is gebaseerd op het Office 365 platform, Azure en Hyper-V, aangevuld met security en relevante bedrijfsapplicaties. Met een moderne werkplek werken uw medewerkers beter, efficiënter en veiliger samen. 

Het is een oplossing waarbij u overal toegang heeft tot uw Windowsapplicaties en bureaubladen. U kunt snel bijschalen om te voldoen aan de veranderende zakelijke behoeften en om de vertrouwelijke bedrijfsbronnen veilig te stellen met een oplossing voor desktop- en applicatievirtualisatie. Felton biedt diverse moderne werkplek concepten aan, variërend van Remote Desktop Services van de Felton Secure Private Cloud tot VDI werkplekken in de Azure Cloud. Een moderne werkplek draagt bij aan meer productiviteit, verbeterde security en efficiëntere samenwerking binnen uw organisatie.

Voordelen van de Modern Workplace:

  • keuze uit verschillende implementatiemodellen voor uw specifieke wensen: Felton Private Cloud, on-premise of in Azure;
  • levert Windowsapplicaties op elk apparaat: Windows, Mac, iOS, Android;
  • schaalt bij om te voldoen aan de dynamische behoeften van uw bedrijf door applicaties te leveren vanuit de Azure-cloud;
  • biedt een rijke ervaring voor externe gebruikers, vergelijkbaar met die van applicaties op een lokale pc;
  • handhaaft data-compliance door vertrouwelijke bedrijfsbronnen niet op gebruikersapparaten op te slaan.

Overstappen naar de Moderne Workplace van Felton

Onze moderne werkplek wordt gehost op de Felton Private Cloud, welke is gebouwd op Nederlandse TIER3 twin-datacenters die voldoen aan de strengste security eisen waardoor veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid worden gegarandeerd. Door te combineren met onze cloud en/of colocatie diensten zorgen wij ervoor dat u niet meer bent gebonden aan uw eigen infrastructuur en bieden wij compleet mobiele en schaalbare moderne werkplek concepten aan.

Neem contact op met één van onze Modern Workplace experts

Stel hier uw vraag over de Moderne Werkplek:

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.