Finance

De eisen binnen financiële instellingen omtrent de ICT-infrastructuur en de mate van security zijn hoog. De sector wordt niet voor niets gezien als vitale sector. Een stabiele en betrouwbare IT partner is daarbij essentieel.

Als financiële dienstverlener werkt u met gevoelige gegevens van uw klanten. Ze vertrouwen erop dat deze gegevens worden beschermd, zelfs in de cloud. Daarnaast verwachten uw medewerkers de beste IT- diensten.

Door het IT beheer zelf te doen, zorgt u ervoor dat uw organisatie niet het beste uit zichzelf haalt. Het beheer uitbesteden van IT-diensten zijn de beste optie voor uw business, en dit is waarom:

Felton Private Cloud

Bespaar tijd en geld

Door te kiezen voor managed services bespaart u geld. Beheerde IT-diensten hebben voorspelbare maandtarieven. U hoeft zich daardoor geen zorgen meer te maken over budgetten als uw organisatie tijdelijk krimpt of groeit.

Security en compliancy

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de risico’s van een mogelijke datalek of malware op het netwerk. Wij als IT-partner beschermen uw netwerk en gegevens.  Afhankelijk van de eisen die compliancy stelt, moet u uw ICT-infrastructuur updaten. In onze beheerde dienst wordt dit automatisch voor u geregeld, zodat u zich kan concentreren op de belangrijke zaken.

State-of-the-art technologie

Wanneer u zelf het beheer uitvoert, is het vaak erg lastig om de nieuwste technologie te gebruiken en te onderhouden. Als u investeert in managed services, hoeft u zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud. Uw organisatie kan gewoon gebruik maken van de beste en nieuwste ICT technologie. Wij houden uw technologie up-to-date en u hoeft geen tijd te besteden aan de zorg voor het beheer.

Ervaren IT specialisten

De IT-arbeidsmarkt wordt steeds krapper en het talent in de ICT branche verwacht steeds meer uitdaging en groei. Met onze managed services dienst beschikt u altijd over de beste mensen in ons vakgebied. Veel interne IT-afdelingen beschikken vaak alleen over mankracht die zich bezig houden met operationele taken. Onze managed services experts zijn proactief. Wij zijn volledig ingericht om downtime te voorkomen in plaats van te repareren wanneer problemen zich voordoen.

Private Cloud voor financiële instellingen

Cloud diensten bieden een veilige en beveiligde oplossing voor gegevensopslag die zowel toegankelijk moet zijn alsook voldoen aan de hoogste security en compliancy eisen. Of uw gegevens nu staan in een public cloud, on-prem, hybride of in onze eigen private cloud, wij zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle eisen, hoe vaak ze ook veranderen.

Dé managed services specialist voor financiële instellingen

Felton levert voor zowel kleinere als grotere financiële instellingen managed services waarbij wij u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van beveiliging en ICT-infrastructuur beheer.

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Stel hier uw vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.