Certificeringen

Onze certificeringen

We zijn heel trots te mogen vermelden dat we sinds juni 2023 in het bezit zijn van een SOC2 verklaring en we onze certificeringen hebben uitgebreid met ISO9001 en ISO27701. Door een onafhankelijke audit die de werking van de interne serviceorganisatie evalueert, hebben we aangetoond dat we onze diensten op een veilige en betrouwbare manier leveren.

Door deze certificeringen en verklaring te bezitten, tonen we aan dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, privacybescherming en controle van onze serviceorganisatie. We zijn toegewijd om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun digitale transformatie en Cloudstrategie.

Felton heeft de volgende certificeringen/verklaringen:

SOC2 type2 verklaring

De SOC2 type verklaring, is een verklaring die door een Registred Auditor wordt afgegeven. De verklaring bevat het bewijs dat Felton haar vastgelegde bedrijfsprocessen heeft gevolgd over de periode waarop ge-audit is. Een SOC2 verklaring wordt dus over een voorgaande periode gegeven. De SOC2 verklaring geeft onze klanten de waarborg dat wij op een professionele, veilige en hoogwaardige manier onze dienstverlening uitvoeren. Mede omdat Felton zijn bedrijfsprocessen heeft gebouwd op basis van ISO-normeringen kunnen we garanderen dat we veilig, betrouwbaar en integer met informatie van onze klanten omgaan.

ISO27001 (informatiebeveiliging)

De ISO 27001 norm is de internationale standaard als het gaat om het beveiligen van informatie binnen een professionele organisatie. Deze norm beschrijft hoe je procesmatig omgaat met informatiebeveiliging. Ook geeft deze norm een aantal maatregelen mee die getroffen dienen te worden om risico’s te mitigeren. Door deze certificering te behalen toont Felton aan, haar gehele organisatie ingericht te hebben met goede processen en maatregelen die de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van alle data waarborgt.

NEN7510 (informatiebeveiliging in de zorg)
De NEN7510 is de informatiebeveiligingsstandaard binnen het zorgdomein. Deze norm is gelijkwaardig aan de ISO27001 normering. Er zijn nog 3 extra controls toegevoegd zodat de norm goed aansluit aan de processen binnen het zorgdomein. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van een elektronisch patiëntendossier. Felton is ook gecertificeerd voor deze normering, dus ook voor zorgklanten kunnen we professionele en integere informatiebeveiliging bieden.
ISO27701 (privacy management)
De sectie die binnen ISO27000 toegespitst is op privacy management is ISO27701. Doordat Felton ook ISO27701 gecertificeerd is, tonen wij aan dat we de privacy van alle derden waarvan privacygevoelige informatie in onze informatiesystemen staan, op een professionele en integere manier bewaken.
ISO9001 (kwaliteitsmanagement)
Het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is voor Felton van levensbelang. Door onze processen goed en duidelijk te beschrijven en te onderwerpen aan continious improvement die binnen ISO9001 staat beschreven borgen we onze processen op een professionele en hoogwaardige manier. Ook dwingen we met deze certificering proactief af dat onze processen worden gevolgd, middels de ISO9001 audits, en zeker ook door onze SOC2 audits.

Leer ons kennen:

Technisch specialist achter een computer

Diensten