Onderwijs

Onderwijs vindt steeds meer online en minder in de boeken plaats. Lesmateriaal wordt digitaal tijdens de les gedeeld. Beveiliging van examens, Bring-Your-Own-Device, wie krijgt toegang tot welke data? Dit zijn allemaal actuele vraagstukken. Het onderwijs moet altijd bij de les blijven!

Onderwijs heeft het wat betreft ICT niet altijd even gemakkelijk. Aan de ene kant kan men niet meer zonder een stabiele en veilige infrastructuur en aan de andere kant is er vaak een beperkt budget en is het lastig om de juiste ICT’ers aan te trekken. Daarnaast is privacy en security een steeds grotere uitdaging doordat scholen een vaak ‘open’ karakter kennen en leerlingen het soms op het eigen netwerk hebben voorzien.

Specifiek voor de onderwijssector hebben wij een aantal diensten ontwikkeld waardoor u geen omkijken meer heeft naar de ICT-infrastructuur en dat tegen een vast bedrag per maand. Wij zorgen ervoor dat docenten een studenten altijd, overal en op elke device toegang krijgen tot hun applicaties en data. 

Felton is dé IT-partner voor het onderwijs

Dankzij ruim 35 jaar ervaring, hebben wij veel expertise in het verbeteren van de ICT- infrastructuur van onderwijsinstellingen. Wij delen graag onze kennis en kunnen u op allerlei gebieden adviseren en ondersteunen om de infrastructuur naar het volgende niveau te krijgen zodat leerlingen en docenten veilig en snel kunnen werken.

Weten hoe wij uw onderwijsinstelling beter kunnen beveiligen? Stel hier uw vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.