Zorg

Digitalisering en de 7×24 beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur om onder andere domotica apparatuur te ondersteunen is cruciaal geworden bij iedere zorginstelling in Nederland. Felton ontzorgt u hierbij.

Er gebeurt veel in de zorg op het gebied van ICT waarbij de ontwikkelingen de komende jaren nog sterker toenemen. Beveiliging van persoonlijke gegevens is prioriteit geworden, cliënten willen toegang tot een veilig internet met hun eigen devices, zonder beperkingen. Het aansluiten van domotica apparatuur heeft een vogelvlucht genomen zoals cliënt-alarmering systemen en dat alles terwijl budgetten onder druk blijven staan en het voor zorginstellingen moeilijk is om de juiste ICT’ers aan hun te binden.

Felton kan u op dit gebied volledig ontzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van ICT beheer bij verschillende types zorginstellingen. Of uw organisatie nu veel kleine vestigingen heeft of juist een aantal grote, onze dienstverlening past in elke situatie.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de zorg

Felton levert aan zorginstellingen de beste beheerde diensten en combineert dit met uitmuntende kennis van cloud, security, netwerk, server en werkplek beheer. Graag brengen wij u in contact met één van onze vele referenties in de zorg. Niet voor niets zijn wij de leider van veilige beheerde ICT-diensten in deze sector.

Demo & Proeftuin opstelling SD-WAN

Voor het verbeteren van de netwerkinfrastructuur bij één van onze zorgklanten hebben wij een proeftuin voor SD-WAN in combinatie met telefonie en zorgdomotica opgebouwd. De proefopstelling die we voor deze klant hebben opgezet, hebben we nagebouwd en wordt in een kort filmpje gedemonstreerd.

Zorgpersoneel bij iemand thuis

whitepaper:

SD-WAN, de nieuwe
IT Infrastructuur voor de zorg

Veel zorginstellingen hebben meerdere vestigingen, soms grote vestigingen met een hoog aantal patiënten en medewerkers, andere met kleinere vestigingen zoals dagbestedingen en woonlocaties. SD-Wan oplossingen vervangen de traditionele infrastructuren en leveren een dynamische WAN connectie, waarbij de integratie van additionele services worden ondersteund.

Wilt u weten hoe wij uw zorginstelling kunnen ondersteunen? Stel hier uw vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.