Vacatures

Felton is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Onze ambitie is om de beste werkgever in onze branche te zijn. Daar gaan wij ver in. Wij zorgen onder andere voor een toffe werksfeer, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, de lekkerste koffie, goede arbeidsvoorwaarden, de juiste energie en super enthousiaste collega’s. 

Wil jij deel uitmaken van ons team? Fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis en je eigen grenzen verleggen? Solliciteer dan vandaag nog bij het beste ICT-infrastructuur bedrijf van Nederland.

Solliciteren kan door een mail te sturen naar solliciteren@felton.nl met een up-to-date cv + motivatie.

Bidmanager m/v/x

Felton groeit en daarom zijn wij opzoek naar een bidmanager m/v/x. Dit is een nieuwe functie binnen onze organisatie en samen met het bidteam ben je verantwoordelijk
voor de inschrijvingen op grote verkooptrajecten en (Europese) aanbestedingen.

Lees hier meer over deze vacature.

Skilled Servicedesk medewerker m/v/x

Ondanks Corona blijven wij als Lantech groeien en zijn daarom op zoek naar een ervaren ICT servicedeskmedewerker. Met je team ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende eerste en tweedelijns incidenten.

Lees hier meer over deze vacature

Senior en Medior Systeem en/of Netwerkbeheerders m/v/x

Wij zijn op zoek naar meerdere Netwerk en/of Systeembeheerders. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele (proactieve) beheer en de architectuur van de ICT infrastructuur bij een aantal van onze klanten.

Lees hier meer over deze vacature