FELTON RELATIONS

Feltontastisch

Je hebt je keuze gemaakt, je bent uit de contract onderhandelingen en er is een datum. Je gaat werken voor Felton! Je huidige werkgever wordt ingelicht en afronden wordt opgestart. Je hebt zin om af te sluiten en te beginnen met je nieuwe baan. Voor iedereen die nog niet zover is: Ik leg graag de sollicitatieprocedure en de eerste periode toe.

Uiteraard heb je voor Felton gekozen, wij zijn Feltontastisch! Zonder gekheid, bij de kennismaking was je al overtuigd. Bij deze gesprekken maak je meteen kennis met één van onze directeuren. Dit is misschien niet standaard bij andere werkgevers, maar bij ons wel. Wij hebben namelijk een platte organisatie zonder veel management lagen. Grote kans dat een directeur ook je functionerings-gesprek zal doen later in het jaar. De directie zit niet ergens verstopt in een directiekamer, maar gewoon in de kantoortuin. Je spreekt ze dan ook veel vaker dan één keer per jaar.

Het andere gesprek waarbij je vakinhoudelijk met een toekomstige collega hebt kunnen sparren gaf duidelijkheid over de dagelijkse werkzaamheden. Wij werken met klantenteams. Jij kan in meerdere ingedeeld worden, waarbij jouw brede en specifieke kennis goed ingezet kan worden. Samen zijn jullie volledig verantwoordelijk voor de klant. Jouw team verdeelt de taken en de tijd.

Tijdens je eerste werkdag zal ik je samen met je buddy ontvangen. Je hebt het frisse kantoor al een paar keer gezien, maar nu krijg je de ins en outs te horen. Een Felton fan pakket heb je ontvangen bij het tekenen van je contract. Ik hoop natuurlijk dat je direct items uit het pakket kan gebruiken.

De eerste dag is gevuld met introductiegesprekken, het instellen van je voorkeuren op je laptop en lunch met je leidinggevende en directie. De rest van de week en eerste maanden heb je een buddy toegewezen gekregen die je op weg helpt. Uiteraard is er een evaluatie aan het einde van je proeftijd. En dat gesprek is sneller dan je denkt, want de tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Je gaat fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis.

Wil jij nou ook zo’n introductie periode voor een baan die precies bij jou past? Kijk dan bij onze vacatures. Felton is op zoek naar meerdere collega’s!

Neem je contact met ons op als je meer wil weten?

HR@felton.nl

Dit is een blog uit de Serie:
Felton relations. Een blog over de Felton feeling.

Share This