Marnix van der Moolen en Edwin van Korlaar zijn benoemd tot algemeen- en commercieel directeur

Felton stelt nieuwe directie aan om organisatie verder op te schalen

Marnix van der Moolen en Edwin van Korlaar zijn benoemd tot algemeen- en commercieel directeur

Amersfoort – 24 augustus 2021 – Felton, het toonaangevende ICT bedrijf voor het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren, kondigt vandaag aan dat Marnix van der Molen (54) en Edwin van Korlaar (40) zijn benoemd tot algemeen- en commercieel directeur. Stan Bridié blijft onderdeel van het nieuwe directieteam. Via deze weg wil het bedrijf uitgroeien tot een van de grootste managed security service providers (MSSP) van Nederlandse bodem.

Fusie

Vorig jaar september werden de bedrijven Lantech (secure networks) en Felton (secure cloud) samengevoegd om verder te gaan onder de naam Felton. Het afgelopen jaar lag de focus van het nieuwe bedrijf op het samenbrengen van de medewerkers en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en diensten. Nu Felton klaar is met deze transitie is het tijd om verder op te schalen. Marnix van der Moolen brengt circa 20 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van financieel- en operationeel management. Zijn laatste functie was die van directeur integratie en cross sell bij de Vincere Groep. Edwin van Korlaar neemt ruim 15 jaar aan Managed Services ervaring mee vanuit diverse toonaangevende IT-bedrijven, zoals Unica ICT Solutions en Xcellent. Met zijn technische achtergrond weet hij bij uitstek business vraagstukken te vertalen naar commerciële propositie.

Nieuwe directie Felton IT
 

MSSP-model

Felton biedt zoveel mogelijk van zijn oplossingen en diensten aan via een MSSP-model. Hierdoor kunnen organisaties uit het midden- en grootbedrijf beter worden geholpen tijdens hun transitie naar op Cloud gebaseerde infrastructuren. Klanten krijgen op deze manier nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat ze zich kunnen focussen op hun corebusiness. Uiteraard zullen techniek, vakmanschap en customer intimacy voorop blijven staan.

Tevens kunnen huidige klanten vertrouwen op de persoonlijke aanpak, met een vast team van specialisten die graag opereren als verlengstuk van hun organisatie, zoals ze van Felton gewend zijn. De komende tijd gaat Felton zijn propositie, voor onder andere de zorgsector, verder uitbouwen en zijn security diensten- en oplossingen verder ontwikkelen.

De nieuwe directie aan het woord

Marnix van der Moolen, algemeen directeur van Felton: “Organisaties staan momenteel voor gigantische uitdagingen als het gaat om digitalisering. Felton is bij uitstek de partij die organisaties kan helpen tijdens hun digitale transitie. Het is een bedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat. Daarnaast heeft het een breed palet aan kennis in huis op het gebied van cloud managed services, networking en cybersecurity.”

“Felton is een organisatie met enorme groeiambities en ik kan niet wachten om hier een bijdrage aan te leveren,” aldus Edwin van Korlaar, commercieel directeur van Felton. “Het bedrijf heeft in een relatief korte tijd een indrukwekkende transitie doorstaan. Het is nu tijd om Felton verder op te schalen en te werken aan nieuwe innovatieve oplossingen voor onze klanten. Ik kijk er dan ook naar uit om dit met het hele team te gaan realiseren.”

Stan Bridié, directielid bij Felton: “Er zijn na de fusie enorme stappen gezet om van Felton één familie te maken. Ik denk dat dit is gelukt en daarom is het nu tijd om het bedrijf verder uit te breiden. Zowel Marnix van der Moolen als Edwin van Korlaar zijn een enorme aanwinst voor ons bedrijf. Ze hebben zich bewezen als aanjagers van verbetering en vernieuwing. Ik verwacht daarom dat dit nieuwe management team Felton verder kan professionaliseren op zowel technologisch, commercieel als operationeel niveau, zodat wij nieuwe stappen kunnen zetten.”

Meer informatie?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met:
Marnix-Jan van der Moolen en/of Edwin van Korlaar via telefoon of per mail.

Edwin van Korlaar

Edwin van Korlaar

Commercieel Directeur

Stamhuis Groep

Emelwerda College over de FeltonCloud

“We hebben het vertrouwen dat onze netwerkomgeving bij Felton in goede handen is.”
Wil je weten wat Felton voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem contact op met Felton
Share This