Handel & logistiek

Door de digitalisering en Covid-19 is er veel veranderd in deze branche. ICT is een missie-kritisch onderdeel geworden van logistieke ketens en processen waarbij ICT kosten maandelijks mee kunnen groeien en/of krimpen.

Voor logistieke bedrijven en handelsondernemingen is het inmiddels missie-kritisch geworden dat de ICT-infrastructuur 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is. Zonder een veilige infrastructuur kan er immers geen handel gedreven worden, staan vrachtwagens stil en lopen logistieke processen vast. Daarnaast is het beveiligen van bedrijfskritische data en privacy gevoelige gegevens topprioriteit.

De behoefte aan ICT diensten en voorzieningen kan nogal eens schommelen zoals Covid-19 ons heeft bewezen. Dat vraagt om een andere financiële benadering. Felton heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij wij een deel of het gehele ICT beheer overnemen tegen een flexibel maandbedrag dat met elke verandering kan meegroeien of krimpen. 

Maak gebruik van onze expertise in de logistieke branche

Met mooie referenties in de logistieke en handels branche is Felton gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van uw ICT-infrastructuren en security. Of het nu gaat om outsourcing, security, infrastructuur, architectuur, managed (security) services, cloud diensten, integratie- en migratie projecten; Felton stelt zich op als uw partner in ICT. Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Wij geloven namelijk dat ICT in dienst moet staan van uw organisatie.

De loods van Nabuurs van buitenaf gezien, met op de voorgrond vrachtwagens.

Refcase:

Nabuurs

Nabuurs Groep is een logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in Fast Moving Consumer Goods. Voor de bouw van een nieuw distributiecentrum werd Felton als geschikte partner geselecteerd. Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn belangrijk: een logistiek centrum is een dynamische
omgeving; de schapinrichting verandert
voortdurend.

“Felton is voor Nabuurs de ideale partner; zij heeft de juiste kennis en expertise in huis.” 

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Stel hier uw vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.