Ja ik wil een security awareness training voor mijn collega's Neem contact op met Lantech

Phishing Simulatie & Security Awareness trainingen

Heeft u wel eens nagedacht waarom presentaties, video’s en PowerPoint dia’s niet erg effectieve tools blijken te zijn als het gaat om creëren van awareness rondom security? Wij hebben dat wel gedaan en wij denken dat er betere manieren zijn voor het informeren van gebruikers, ze boeiend genoeg te maken om gebruikers op te voeden en het juiste niveau van security awareness aan te leren. Daarnaast wordt keer op keer bewezen dat 1 keer per jaar klassikaal of video trainen niet effectief is in de strijd tegen cyberaanvallen.

Security bewustzijn beoordelen, trainen bewustzijn versterken en effect meten

Beoordelen, Trainen, Versterken en Meten. Zet deze vier elementen samen en je begint te begrijpen waarom onze Continue Training Methodologie is gebaseerd op een cyclische aanpak dat zowel gebruikers informeert over best-practises en ze leert hoe deze best-practises toe te passen in het geval dat ze geconfronteerd worden met een security incident.

Sommige van onze klanten hebben slechts in twee maanden als een duidelijke vermindering van verdachte security breaches ondervonden. Onze continue training aanpak bouwt vervolgens verder voort op een stijging van het security bewustzijn wat voor een effectieve verandering in gedrag zorgt.

Download de whitepaper