Webinar: Beveilig jouw organisatie tegen cybercriminaliteit

Hoe beveilig je jouw organisatie tegen cybercriminaliteit?

Veel bedrijven worstelen met hun IT-securitybeleid. Het feit dat IT als lastige technologie wordt gezien doet IT-security soms voelen als een “ver-van-ons-bed show”. Is dit wel zo? Door door de digitale wereld van de IT te benaderen als de fysieke wereld om ons heen worden dingen begrijpelijk.

Tijdens het webinar ‘Beveilig jouw organisatie tegen cybercriminaliteit’ neemt technisch consultant Alwin Veen je mee in de gedachtegang van een hacker. Aan de hand van concrete voorbeelden laat hij zien hoe cybercriminaliteit in zijn werk gaat, waarom het belangrijk is om de data van jouw organisatie goed te beveiligen en hoe je dit met 3 nieuwe oplossingen van Felton kunt toepassen in jouw organisatie. Het is belangrijk om als organisatie te zorgen voor een juist security/compliance-beleid dat wordt nageleefd, zonder de awareness op de werkvloer te vergeten. Door te weten hoe een hacker denkt kunt je jouw data perfect beveiligen.

Wanneer?

Datum volgt nog

Tijdstip

11.00 tot 11.55 uur

Wat leer je tijdens het webinar?

  • Hoe worden kwetsbaarheden in jouw organisatie blootgelegd door hackers?
  • Met welke bedreigingen moet je rekening houden? 
  • Hoe kun je jouw organisatie hiertegen wapenen? 
  • Wat moet je doen na een cyberaanval?
  • Nieuwe mogelijkheden om security te waarborgen
alwinveen

Over Alwin (security expert)

Door de Cloudtrend is data tegenwoordig overal en nergens beschikbaar en opgeslagen. Hoe mitigeren we de hieruit voortvloeiende bedrijfsrisico’s? In dit vakgebied maakt Alwin met zijn relaties werkbare en resultaatgerichte plannen om controle te verkrijgen over risico’s in IT-infrastructuren. Met 17 jaar ervaring in IT-Security/Compliance vraagstukken wordt hij gezien als expert. Dit jaar staat Alwin Veen op het Cyber Security Experience 2021 waar hij als expert tijdens zijn keynote diverse vragen beantwoordt over cybercriminaliteit in organisaties.

Aanmelden webinar: beveilig jouw organisatie tegen cybercriminaliteit

Wil jij hierbij aanwezig zijn en leren van de ervaringen van Felton? Meld je dan snel aan voor aankomend webinar! In 55 minuten nemen wij je graag mee in de wereld van cybercriminaliteit. Let op: de datum van het volgende webinar is nog niet bekend. Je kunt je wel alvast aanmelden. Je ontvangt een e-mail zodra er een nieuwe datum is.

Felton – ICT

Felton is als ICT-partner ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren voor klanten in diverse marktsegmenten. Onze missie is om jou altijd en overal op een veilige manier toegang tot jouw data en bedrijfsapplicaties te bieden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij continu grenzen verleggen op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing.

“Felton is geen leverancier, maar partner. Alleen in een gelijkwaardige relatie kun je complexe vraagstukken met elkaar delen en gezamenlijk tot goede oplossingen komen.” – Stamhuis Groep

Vragen over het webinar?

Neem gerust contact op met Alwin Veen:
+31 (0)88 4637700
a.veen@felton.nl