Artikelen

Hoe ziet de ICT-infrastructuur van de toekomst eruit?

Een belangrijk kenmerk van moderne informatietechnologie is dat die nooit statisch is, wat ook gevolgen heeft voor uw infrastructuur. Wat zijn de belangrijkste trends op infrastructureel vlak? En hoe ziet de ICT-infrastructuur van de toekomst er eigenlijk uit? Lees er alles over op deze pagina.

Veilige Moderne Werkplek

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Naast de vele voordelen neemt dat ook de nodige beveiligingsrisico’s met zich mee.  Dit blijken hoofdpijndossiers te zijn voor veel IT-managers van zowel kleine als grote bedrijven, nationaal en internationaal.

 

Endpoint Security

De endpoint is vaak de werkplek of een mobiel device en vormt vaak nog dé bron van veel cybersecurity incidenten en is daarmee het startpunt van veel problemen. Genoeg reden om de cyberbeveiliging van de werkplek eens serieus aan te pakken.

 

De beste ICT infrastructuur voor uw organisatie: alles wat u moet weten

Een ICT infrastructuur die flexibel, betrouwbaar en veilig is, helpt een onderneming om haar doelen te bereiken en concurrentievoordeel te vergaren. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over dit onderwerp.

Cloud Security

Heeft uw organisatie de data, applicaties en bijbehorende infrastructuren verhuisd naar de cloud of bent u dit binnenkort van plan? Dan is het goed om na te denken over hoe u deze gevoelige informatie op de juiste manier beschermt.

Hybrid Cloud Computing

Wanneer u de IT-infrastructuur wilt verschuiven naar een cloud omgeving, zijn er verschillende typen waaruit u kunt kiezen. De meest gebruikte zijn public cloud, private cloud en de combinatievorm hybrid cloud. Maar vorm welke past het best bij uw wensen?

ICT beheer uitbesteden

Uw ICT beheer uitbesteden, maar twijfelt u nog? Weet u niet zeker of het uitbesteden wel iets voor u of uw organisatie is? Laat ons u uitleggen wat het uitbesteden hiervan inhoudt, wat de voor- en nadelen zijn en in welke situaties dit interessant kan zijn.