Artikelen

Cloud Security

Heeft uw organisatie de data, applicaties en bijbehorende infrastructuren verhuisd naar de cloud of bent u dit binnenkort van plan? Dan is het goed om na te denken over hoe u deze gevoelige informatie op de juiste manier beschermt.

Endpoint Security

De endpoint is vaak de werkplek of een mobiel device en vormt vaak nog dé bron van veel cybersecurity incidenten en is daarmee het startpunt van veel problemen. Genoeg reden om de cyberbeveiliging van de werkplek eens serieus aan te pakken.

 

Hybrid Cloud Computing

Wanneer u de IT-infrastructuur wilt verschuiven naar een cloud omgeving, zijn er verschillende typen waaruit u kunt kiezen. De meest gebruikte zijn public cloud, private cloud en de combinatievorm hybrid cloud. Maar vorm welke past het best bij uw wensen?

ICT beheer uitbesteden

Uw ICT beheer uitbesteden, maar twijfelt u nog? Weet u niet zeker of het uitbesteden wel iets voor u of uw organisatie is? Laat ons u uitleggen wat het uitbesteden hiervan inhoudt, wat de voor- en nadelen zijn en in welke situaties dit interessant kan zijn.

 

Veilige Moderne Werkplek

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Naast de vele voordelen neemt dat ook de nodige beveiligingsrisico’s met zich mee.  Dit blijken hoofdpijndossiers te zijn voor veel IT-managers van zowel kleine als grote bedrijven, nationaal en internationaal.

 

Stel hier uw vragen over onze artikelen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.