Overheid

Steeds meer burgerzaken vinden online plaats. Ook wordt meer gebruik gemaakt van flexibele werkplekken en willen gemeentes bijvoorbeeld gasten toegang geven tot het netwerk, maar de Gemeente van de Toekomst kent wel een aantal uitdagingen.

Meer apparaten vragen toegang tot het netwerk, maar wie waar bij kan en mag moet wel overzichtelijk blijven. Een datalek, zowel bewust als onbewust, ligt op de loer. Met name gemeentes zijn veel tijd en geld kwijt met het repareren van datalekken. Dit kost lokale overheden miljoenen euro op jaarbasis, aldus het onderzoek van ambtenarenblad Binnenlands Bestuur naar het aantal datalekken bij de gemeentelijke sector. Felton beheert en beveiligt veel lokale overheden. Wilt u weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Dé partner voor ICT-Infrastructuur beheer binnen de lokale overheid

Felton heeft meer dan 35 jaar ervaring met het implementeren en beheren van infrastructuren en cybersecurity oplossingen. Niet alleen de beste IT-beveiliging wordt geleverd, maar dit in combinatie met uitmuntende kennis van het beheren van de gehele ICT-Infrastructuur. Weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Referentie case Gemeente Dronten

Refcase:

Gemeente Dronten

Bij de Gemeente Dronten was men op zoek naar een eenvoudiger en niet-tijdrovend beheer van de firewall. Wetende dat dit sneller kon, ging de afdeling systeembeheer op zoek naar andere oplossingen en kwamen bij Felton terecht. Resultaat: Overzichtelijk, eenvoudig beheer en pro-activiteit.

Stel hier uw vraag en kom erachter wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.