Handel & logistiek

Door de digitalisering vindt handel steeds minder op de markt en steeds meer online plaats. Handelsondernemingen zijn in hoge mate afhankelijk van het digitale netwerk. Systemen moeten overal en altijd beschikbaar zijn, anders komt de continuïteit in gevaar.

Voor handelsondernemingen is het belangrijk dat de infrastructuur altijd toegankelijk en beschikbaar is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zonder netwerk kan er immers geen handel gedreven worden. Daarnaast is het beveiligen van bedrijfskritische data en privacy gevoelige gegevens topprioriteit.

Ook bij handelsondernemingen verschuift de werkplek van kantoor naar thuis. Dat vraagt een andere bezetting van het netwerk. Een flexibel netwerk is nodig dat met elke verandering kan meegroeien. Felton kan u hierin adviseren. Wij hebben een oplossing voor elke situatie.

Maak gebruik van onze expertise

Felton is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van uw ICT-infrastructuren en security. Of het nu gaat om Outsourcing, Security, Infrastructuur, Architectuur, Managed Services, Cloud diensten, integratie- en migratie projecten; Felton stelt zich op als uw partner in ICT. Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Wij geloven namelijk dat ICT in dienst moet staan van uw organisatie.

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen? Stel hier uw vraag: